Service en garantie

Autoschade herstelservice

Wij zijn voorkeur en vertrouwensreparateur voor Achmea, Unive, AEGON, Schadegarant en andere verzekeringsmaatschappijen die u kunt terugvinden op onze website.

Duynker Milieu certificaat

Als onderneming zijn wij ook duurzaam bezig met de toekomst van u en uw kinderen. Wij hebben in dit kader met trots het certificaat behaald van de stichting duurzaam repareren. Ook bij WA schades proberen wij  zoveel mogelijk met u mee te denken en rekening te houden met uw budget om de auto goed en veilig te herstellen. De Restyle en Spotrepair methodes kosten u relatief veel minder geld als de traditionele schade reparaties. Wij zorgen er dus voor dat kleine deukjes of krasjes op een goedkope manier weer weggehaald kunnen worden!

Tijdens de reparatie zal er indien nodig een vervangende auto voor u klaar staan. Mocht u op de reparatie willen wachten; koffie, krantje en WIFI staat u gratis ter beschikking!

Het is ook mogelijk dat u alleen een prijsopgave wilt hebben van uw schade, dit kunt u uiteraard bij ons geheel vrijblijvend opvragen.

Wij staan graag voor u klaar en u bent van harte welkom! Wilt u meer informatie over onze diensten? Vul dan het formulier in bij de contactpagina en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

topherstel-logo

Uw schade, onze zorg!

U krijgt 4 jaar FOCWA-garantie op de door ons uitgevoerde schadeherstel

Onze certificeringen voor FOCWA Eurogarant, Schadegarant en Topherstel geven u bovendien de garantie dat uw dure voertuig in vertrouwde en vakkundige handen is! Meestal kunnen wij daardoor de afhandeling van uw schade ook rechtstreeks met uw verzekeraar afdoen.

Al vele jaren een begrip in Anna Paulowna en omstreken.

Autoschade Pruim herstelt zeer uiteenlopende schades: van een eenvoudige lakbeschadiging tot zeer zware aanrijdingsschade. Vanzelfsprekend geldt dit voor alle merken en typen personenauto’s en lichte bedrijfswagens. Door onze lange ervaring kunnen wij dus alle vormen van schadeherstel voor u uitvoeren. Mede hierdoor geniet Autoschade Pruim het volste vertrouwen van vele belangrijke opdrachtgevers (zowel particuliere als zakelijke). Bij ons staan kwaliteit en service hoog in het vaandel!

Gratis vervangend vervoer tijdens herstel van uw schade.

Tijdens de reparatie zal er indien nodig een vervangende auto voor u klaar staan. Mocht u op de reparatie willen wachten; koffie, krantje en WIFI staat u gratis ter beschikking!

Autoruitspecialist van de Kop van Noord-Holland!

Met dit onderdeel kunnen wij alle ruitreparaties en ruitvervangingen voor u uitvoeren. Wij zijn de autoruitspecialist van de Kop van Noord-Holland. Bij ons bent u verzekerd van een betrouwbare, snelle en kwalitatief hoogstaande dienstverlening!

 image

FocwaEuro

Overzicht diensten

U kent ons bedrijf mogelijk vooral als autoschadeherstelbedrijf. Maar wij hebben u heel wat meer te bieden! “Uw schade, onze zorg!”

Het is al vervelend genoeg als u schade heeft, vandaar dat u bij ons aan het goede adres bent. Of het nu via de verzekering behandeld moet worden, of dat het gaat om een eigen rekening schade, wij kunnen alles voor u regelen. Wij repareren elke vorm van schade aan uw auto. Niet alleen voor uw auto maar ook voor schade aan uw caravan of spuitwerk voor diverse apparatuur.

U kunt bij ons terecht voor:

Promotiefilm Autoschade Pruim

Autoschade! En nu?